Veeam Backup & Replication v8 nu beschikbaar

Afbeelding Veam v8

Veeam® overbrugt de kloof in beschikbaarheid door Availability for the Modern Data Center™ te bieden, met RPO's en RTO's (RTPO™) van <15 minuten voor ALLE applicaties en data.

Availability for the Modern Data Center
RTO’s en RPO’s van De visie achter “Availability for the Modern Data Center”
Veeam® overbrugt de kloof in beschikbaarheid door Availability for the Modern Data Center™ te bieden, met RPO’s en RTO’s (RTPO™) van Beschikbaarheid voor alle applicaties
De Veeam Availability Suite™ combineert de toonaangevende back-up-, herstel- en replicatiemogelijkheden van Veeam Backup & Replication™ met de geavanceerde monitoring-, rapportage- en capaciteitsplanningsfuncties van Veeam ONE™. De Veeam Availability Suite biedt alles wat u nodig hebt om uw VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V-omgevingen op een betrouwbare wijze te beveiligen en te beheren, met:

Ultrasnel herstel
Snel herstel van de gewenste items zoals u dat wilt

Dataverliespreventie

Nagenoeg continue databeveiliging en gestroomlijnde disaster recovery

Geverifeerde beveiliging
Gegarandeerd herstel van elk bestand, elke applicatie of virtuele server, elke keer weer

Geoptimaliseerde data
Veilige implementatie dankzij een productieachtige testomgeving

Volledige zichtbaarheid
Proactieve monitoring en signalering van problemen voordat operationele gevolgen merkbaar zijn
De kloof in beschikbaarheid overbruggen
Organisaties moderniseren hun datacenters om IT-diensten sneller te kunnen leveren, beveiliging en beheer te verbeteren en de operationele kosten te verlagen. Organisaties bouwen moderne datacenters en investeren in servervirtualisatie, moderne opslagtoepassingen en cloud-based diensten. Bedrijven worden echter geconfronteerd met nieuwe eisen van eindgebruikers zoals 24/7 toegang tot data en applicaties, geen begrip voor downtime of dataverlies en een exponentiële toename van data met 30-50% per jaar.
Hierdoor ontstaat een kloof, een kloof in beschikbaarheid, tussen de vereisten van de Always-On Business™ en het vermogen van IT om effectief beschikbaarheid te leveren. In feite zegt 82% van de CIO’s dat er een kloof is tussen het niveau van beschikbaarheid dat ze leveren en het niveau dat eindgebruikers verlangen.
Veeam® overbrugt deze kloof door klanten een nieuw soort oplossing te bieden: Availability for the Modern Data Center™, met een RTPO van Organisaties kunnen hun investeringen in het moderne datacenter nu optimaal benutten om te voldoen aan de vereisten van de Always-On Business.

Veeam verslaat traditionele back-up
De resultaten zijn duidelijk: uit een recent ESG-onderzoek blijkt dat bedrijven die overstappen op Veeam, hun beschikbaarheid verhogen en een betrouwbare oplossing vinden waarop ze kunnen vertrouwen.
• 96% van de herstelacties van Veeam valt binnen RTO SLA’s, terwijl dit bij andere oplossingen 78% is
• 83% van de klanten van Veeam heeft meer vertrouwen in hun huidige back-ups dan in die van eerdere oplossingen
• 71% van de klanten van Veeam meldt dat de betrouwbaarheid van back-ups is verbeterd vergeleken met andere oplossingen
• 84% van de gebruikers van Veeam Virtual Lab bespaart tijd doordat implementatieproblemen worden voorkomen
• 71% van de klanten zegt dat door het gebruik van de monitoring- en rapportagetools van Veeam hun risicobewustzijn is verbeterd in vergelijking met andere oplossingen