Over ons

VMsoftware is een onderdeel van vSoft BV, geautoriseerd Veeam Pro-Partner. Als gespecialiseerde partner voor virtualisatie oplossingen, -software en -backup diensten adviseert VMsoftware zijn zakelijke klanten de juiste oplossingen door de Benelux. Als gecertificeerde verkoop- en servicesorganisatie heeft VMsoftware een verkoopafdeling die gericht is op specifieke marktsegmenten en een strategie die zich focust op de behoeften van klanten en functionaliteit van leveranciers.

Veeam ProPartnerMicrosoft partnervmware-partner-logo

Waar staat VMsoftware voor

Back-up en Replicatie van uw virtuele infrastructuur spelen tegenwoordig een belangrijke rol in bijna alle branches. Voor veel ondernemers is het alleen moeilijk precies de juiste oplossing te vinden voor de vervulling van hun specifieke IT-wensen en vraagstukken. VMSoftware is een bedrijf dat zich toespitst op het storage en back-up vraagstuk in virtuele en fysieke omgevingen.

Samen met onze klant gaan we voor een oplossing die snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens mogelijk maakt. We brengen back-up en replicatie samen in één oplossing die het begrip gegevensbeveiliging een nieuwe betekenis geeft en de ultieme oplossing voor VM-back-up vormt voor o.a virtuele VMware, vSphere- en Microsoft Hyper-V omgevingen.

Snel en efficiënt de juiste oplossing

Topkwaliteit en service is voor VMSoftware een eerste vereiste, oftewel het startpunt van uw zoektocht en vraagstuk rondom o.a Veeam oplossingen. Maar bij het vervullen van specifieke IT-eisen komt meer kijken, namelijk maatwerk en kennis! Dat is dus een tweede kracht van VMsoftware. Voor veel ondernemers, voor wie IT geen core business is, is het lastig hun IT-behoeften haarscherp te formuleren, laat staan deze trefzeker te vervullen. Dankzij begeleiding van VMsoftware gaat dit een stuk gemakkelijker. Via eenvoudige knoppen vindt u uw weg naar een uitstekende selectie van potentiële oplossingen waaruit u kunt selecteren om uw vraagstuk of dienst mee in te vullen en waar nodig direct te bestellen. Bestellingen op deze site worden overigens direct geplaatst bij en uitgevoerd door vSoft BV in samenwerking met VEEAM Software. Uiteraard staan onze mensen klaar om uw telefonisch te ondersteunen dan wel te bezoeken en te begeleiden naar een passende offerte, zodat uw data overzichtelijk, gecontroleerd en beschikbaar is volgens uw wens.

Een virtuele groet,

VMsoftware

Bedrijfsgegevens

vSoft BV
De Factorij 59A
1689AK Zwaag

Telefoon: 085-4019171
Bereikbaarheid: ma-vr 9.00-17.00 uur
E-mail: info@v-soft.nl
KvK: 63015153
BTW nummer: NL855055455B01

Bank: ING
IBAN: NL02 INGB0006832858
BIC: INGBNL2A